RSS

Galatasaray Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası Finali

Eskişehirspor : 0 Galatasaray : 1

Cimbom, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda yapılan maçta Eskişehirspor u yenerek Ziraat Türkiye Kupasının sahibi oldu. 

Eskişehirspor ile Galatasaray kozlarını 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda paylaşacak.

Mancini: Kupayı kazanmamız gerekiyor

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik direktör, "Gençlerbirliği karşısında çok erken goller yedik, motivasyonumuz düştü. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi oynadık, müthiş motive oynadık. Agresif tarafımızı sahaya yansıttık ve sahadan galibiyetle ayrıldık.

Eskişehirspor karşısında çok zor bir maç olacak. Her şey olabilir ama, biz maça iyi başlayıp maçı istediğimizi göstermemiz gerekiyor. Finali kime karşı oynarsanız oynayın, tek maç üzerinden olduğu için bir an olsun konsantrasyonu kaybetmemek gerekir." dedi.

Mancini sözlerini "Önümüzdeki bir kupa için iyi bir şans var. Hem biz hem de Eskişehirspor bu kupayı istiyor. Türkiye Kupası'na gelebilmek için belki de 18 maç fazla oynadık. Bu kadar emek vermişken finalde kazanmamız gerekiyor?." diyerek noktalarken, Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe final serisinin son maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gitmeyi planladığını söyledi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder