RSS

Real Madrid Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi Finali

Real Madrid Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi Finali için Portekiz'in Lizbon şehrinde karşı karşıya geldi. Şampiyonlar ligi finalinde kupayı kazanmak isteyen iki ekip arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Milli futbolcumuz Arda TURAN sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroya alınmadı. 

İlk yarı da Atletico Madrid Godin'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İkinci yarıda nefes kesen mücadelede uzatma dakikalarında Ramos'un kafa vuruşuyla Real Madrid eşitliği yakaladı. İlk 90 dakika eşitlikle bitince maç uzatmaya gitti. 

Uzatma dakikalarında gelen golle adeta yıkılan Atletico'nun süngüsü 2. uzatma bölümünde daha da düştü. 110'da Di Maria soldan Juanfran'ı bir kez daha arkasında bırakarak Atletico kalesi önüne geldi. Şutunda top kaleciden sekti, bu topu Bale tamamladı ve zaten sallanmakta olan Atletico'yu tamamen devirdi. Üstelik kabustan uyanan Real'in durmaya niyeti de yoktu. Marcello soldan bir kez daha ceza sahasına daldı, şutunu çekti ve farkı ikiye çıkardı. Son söz ise madene dönen Juanfran'ın kanadına son bir kez daha yüklenen Ronaldo'dan geldi. 119'da çalımlarla gelen Ronaldo düşürüldü hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen süper star finale noktayı koydu: 4-1

Real Madrid : 4    Atletico Madrid : 1

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

Adsız dedi ki...

http://aykenorg.blogspot.com.tr

Yorum Gönder